Wildlands Arrangement

Een voordelig arrangement voor groot en klein met een bezoek aan het nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ontdek de nieuwe dierentuin op slechts 15 minuten vanaf Hotel Hegen. 

Dit nieuwe park heeft onvergetelijke werelden waarin men op reis gaat. Ontdek pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied Nortica. Beleef avonturen tussen de olifanten en apen in het tropisch oerwoud Jungola en maak een avontuurlijke tocht over de savanne van Serenga.

Wildlandssarrangement

  • Overnachting incl. ontbijt
  • Entreekaart voor Wildlands
  • Lunchpakketje mee naar Wildlands

Prijs van dit arrangement:
Op dit moment niet boekbaar ivm coronamaatregelen.

(Onder voorbehoud van beschikbaarheid en 2 personen per kamer)

Boek nu een Wildlandsarrangement

Wij hebben tevens familiekamers en een familieappartement beschikbaar.
Geschikt voor 4 – 8 personen.

wildlands arrangement


WILDLANDS ADVENTURE ZOO EMMEN

Wildlands is opgedeeld in 3 klimaatzones: Jungola (de jungle), Serenga (de savanne) en Nortica (het poolgebied).

JUNGOLA
Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

SERENGA
Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe… of een 50 cm groot stokstaartje. Je reis brengt je langs dansende nijlpaarden onder water, dwars door het gebied van de grappige prairiedogs. Maak kennis met de bewoners van het Dogondorp en beproef je geluk bij de goudzoekers. Serenga. Een onvergetelijke belevenis!

NORTICA
Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Je reis begint in de haven, waar je de pelsrobben en zeeleeuwen lenig door het water ziet schieten. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang! In het Poolstation observeer je de imposante ijsberen boven én onder water. Help de onderzoekers en doe de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied met de Arctic 1 … maar alleen als je durft. Nortica. Een wereld om te ontdekken!

OPENINGSTIJDEN
Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER WILDLANDS