Kinderuitjes in Drenthe
Op vakantie in Drenthe en op zoek naar leuke kinderuitjes? Drenthe biedt volop mogelijkheden voor gezellige uitjes met kinderen van klein tot groot en van actief uitje tot bijvoorbeeld lekker ontspannen in het zwembad. Pretparken, speeltuinen, musea en een dierentuin; Drenthe heeft heel wat te bieden. Wij zetten de vele mogelijkheden graag voor u op een rij.

 

wildlands

Wildlands – Emmen

Ga met uw kinderen op avontuur naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen en ontdek de dieren. Speciaal voor u hebben wij een voordelig Wildlands Arrangement samengesteld. Klik hier voor meer informatie>>

plopsa-indoor-coevorden-drenthe

Plopsa Indoor Coevorden

Bij Plopsa Indoor Coevorden kunnen kinderen hun hart ophalen in diverse speeltuinen, de botsauto’s en de piratenbaan.

 zwembad-huttenheugte

Subtropisch zwembad AquaMundo

In Dalen vindt u Center Parcs De Huttenheugte. Op dit park bevindt zich een subtropisch zwemparadijs waar u heerlijk kan gaan zwemmen met de kinderen. Ideaal voor een regenachtige dag.

 boomkroonpad-drenthe

Buitencentum Boomkroonpad

Lekker spelen, hutten bouwen en speurtochten doen kan bij buitencentrum Boomkroonpad in natuurgebied de Hondsrug.

 duinen-zathe

Attractiepark Duinen Zathe Appelscha

Beleef een onvergetelijke dag in het meest bekende pretpark van Noord Nederland. Voor kinderen van klein tot groot. Voor ieder wat wils.

zoo-bizar-drenthe

Zoo Bizar in Orvelte

In Zoo Bizar zijn verschillende bijzondere diersoorten op originele wijze te zien,beleef een spannende en educatieve rondleiding in de kleinste dierentuin van Nederland.